Reaprinde pasiunea în dormitor

de Cuget Liber Vineri, 13 Decembrie 2013 121
Ești tot timpul în căutare de ceva nou când vine vorba de viața ta sexuală? Mai jos vei găsi o listă cu topul celor mai bune sfaturi în materie de sex.
Ai încredere în tine
Ce poate fi mai sexy decât o femeie care știe ce vrea când vine vorba de sex. Preia controlul în dormitor și arată-i că știi ce vrei și mai ales cum.
Nu uita de preludiu
Este foarte ușor să uiți că preludiul face parte dintr-o partidă de sex. Asigură-te că tu ai parte de așa ceva de fiecare dată. Un mic sfat: întrerupe preludiul, pune hainele pe tine, pregătește ceva de băut și apoi întoarce-te în pat. Prelungirea preludiului va duce la o partidă intensă de sex.
Pe întuneric
De fapt, nici nu te obosi să ajungi la întrerupător. Legă-l la ochi cu o eșarfă și lasă-l să te redescopere. Pe întuneric, toate celelalte simțuri vor fi mult mai intense.
Dă-i sms-uri
Ești la serviciu, însă nu-ți poți lua mintea de la el. Nu sta pe gânduri, pregătește terenul din timp. Câteva sms-uri picante îți vor asigura o noapte de neuitat.
Băile în doi
Aprinde câteva lumânări, pune un spumant parfumat în apă și invită-l alături de tine. Aceasta este o altă modalitate de a crește suspansul și de a vă apropia.
(Sursa: www.femina.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei