Sex rapid și neprogramat, de încercat iarna asta!

de Cuget Liber Miercuri, 29 Ianuarie 2014 409
Din cauza vieților noastre din ce în ce mai ocupate, sexul a ajuns foarte jos pe lista "to-do", dar sexul neprogramat și rapid poate stimula foarte mult relația ta și te poate bine-dispune. Crezi că nu ai timp pentru sex? Fie că ai cinci, zece sau 15 minute libere, îți dăm câteva idei pentru a avea parte de un sex rapid și distractiv. 
Gândește-te la sex 
Gândește-te la o scenă de sex câteva ore înainte, iar pentru a te ajuta un pic, trimite-i iubitului un mesaj în care să-i spui ce vrei să faci cu el sau ce ai vrea tu să-ți facă. 
Ce te excită? 
Nu te aștepta la un sex cu penetrare, gândește-te la ceva care te excită. Ar putea fi modul în care el te ține în brațe, cum îți sărută gâtul sau chiar cum se uită cu subînțeles la tine. 
Intră în starea de spirit necesară 
Petrece-ți puțin timp gândindu-te la un scenariu sexy - poate o partidă de sex bună pe care ai avut-o ultima dată sau chiar poți citi ceva sexy. 
Nu te dezbrăca 
Păstrează-ți hainele pe tine și ghidează-i mâinile pentru a te stimula prin lenjerie. 
Încearcă și câteva jucării 
Un vibrator poate fi o modalitate foarte bună pentru a obține o partidă de cinci minute de sex. 
Folosește un lubrifiant 
Pentru a avea parte de o partidă de sex bună, iar vaginul tău nu este suficient excitat, încearcă să folosești un lubrifiant. 
Încearcă alte tipuri de sex 
Îți amintești cât de incitante pot fi alte tipuri de atingere? Toate aceste lucruri contează pentru o sesiune de sex fierbinte, de ase-menea! Folosește-ți numai mâinile și degetele, distrează-te cu vibra-torul sau încearcă sexul oral. 
Nu te stresa 
Nu te gândi că ai avut o zi mai proastă sau că este dezordine în dormitor. Sexul rapid se referă tocmai la faptul ăsta: să uiți de tot și să trăiești momentul, să-ți satisfaci pofta. Dacă aștepți mo-mentul în care amândoi aveți chef, momentul în care nu sunteți stresați sau când ați terminat toate treburile, s-ar putea să așteptați mult timp! 
(Sursa: www.femina.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei