Actorul Mihai Gruia Sandu, executat silit de fosta nevastă

de Cuget Liber Vineri, 06 Iulie 2012 1129
Actorul Mihai Gruia Sandu, cel care în trecut dădea viață îndrăgitului personaj Arlechino, are din nou probleme cu fosta nevastă, Oana Bojescu. Femeia cere acum executarea silită a artistului pentru o datorie de 11.738 de lei.
Fosta soție a actorului a depus, zilele trecute, două cereri de executare silită. În primul dintre dosare, femeia reclamă faptul că Mihai Gruia Sandu nu i-a plătit cheltuieli de judecată în valoare de 1.800 de lei și onorariul avocatului (496 de lei).
Banii ar fi trebuit achitați ca urmare a unui proces pierdut de actor anul acesta, în februarie, care arăta faptul că fiul și fiica sa ar fi fost lăsați fără moștenirea pe care ar fi trebuit să o primească de pe urma bunicului lor din partea mamei.
În al doilea dosar depus, fosta parteneră de viață a artistului susține că, de mai multe luni, Mihai Gruia Sandu nu le-a mai plătit copiilor pensia alimentară, stabilită în urma procesului de divorț din anul 2010 și a acumulat o restanță de 9.442 de lei. În ambele procese, care însumează datorii de 11.738 de lei, magistrații de la sectorul 3 vor lua o decizie săptămâna viitoare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei