Adio, social media! David Popovici și-a cumpărat un telefon de 100 de lei, „cu butoane”

de Madalina PETRESCU Vineri, 08 Septembrie 2023 220
Sportivul român David Popovici a decis să își cumpere un telefon simplu, cu doar 100 de lei, gest care a surprins pe toată lumea. În cadrul unui podcast, tânărul a dezvăluit că are momente când renunţă la reţelele de socializare.

Cu toate că tinerii de vârsta lui au alte preocupări, sportivul a hotărât să-și cumpere un telefon simplu, cu doar 100 de lei. De curând, acesta a explicat și motivul pentru care a ajuns la această decizie.

„Încerc să stau cât mai puțin. Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane.
Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat”, a povestit David Popovici, la podcast-ul Starea Nației.

David Popovici a decis să împărtășească pentru prima dată detalii despre relația sa cu Taisia Nițulescu, într-un interviu exclusiv. Iată ce a dezvăluit despre legătura lor.
Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani și au reușit să mențină o conexiune profundă, chiar și în ciuda absențelor lui, când pleca frecvent în cantonamente sau la competiții sportive.

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat. Acum două zile a intrat într-o trupă de dans.

Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”, a declarat David Popovici în cadrul aceluiași podcast.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei