Adriana îl vrea pe Prigoană în pușcărie!

de Cuget Liber Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 338
Certurile dintre Adriana Bahmuțeanu și soțul acesteia, Silviu Prigoană, par fără început și sfârșit. Adriana este hotărâtă să câștige lupta împotriva firmei administrată de fiul cel mare al politicianului, Honorius, la care a fost angajată, după care concediată fără motiv.

Ce a revoltat-o atât de tare pe brunetă este faptul că, deși a câștigat în instanță drepturile salariale, prezentatoarea TV nu și-ar fi primit banii. Mai mult decât atât, Adriana ar fi descoperit că semnătura ei ar fi fost falsificată.
"Am descoperit că există un act fals depus de ROSAL prin care mi s-a diminuat salariul de la 12.000 de ron la 3000 de ron", a declarat Adrianei la emisiunea "Un show Păcătos".

"Vă spun clar că nu este semnatura mea pe acest act, de altfel e o semnatură care seamană cu a soțului meu. El a recunoscut că a semnat în locul meu. Noi (n.n. Adriana și avocatul ei) o să depunem plângere penală, așteptam să vedem ce o să se întâmple mai departe. Dacă vor și le place la pușcărie să se ducă. Eu ce să le fac? Omul din umbră cred că e soțul meu, deși în acte nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase!", a declarat Bahmuțeanu pe treptele tribunalului.

Sursa: www.showbiz.ro


Taguri

Comentează știrea

christian louboutin sample sale 2013
28 februarie 2014
christian louboutin sample sale 2013

red sole shoes first Stiri Monden : Adriana îl vrea pe Prigoană în pușcărie! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sample sale 2013 http://sanikagroup.co.in/images/christian-louboutin-shoes-men.asp

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei