Asistenta personală a cântăreței Lady Gaga face dezvăluiri halucinante

de Cuget Liber Luni, 04 Februarie 2013 315
Nu de puține ori asistenții personali ai unei vedete fac lucruri extraordinare ca să-și mulțumească șefii, dar fosta asistentă a divei Lady Gaga a fost exploatată în mod serios. În replică, Jennifer O’Neill o dă în judecată pe artista în vârstă de 26 de ani pentru munca suplimentară ce nu i-a fost plătită. 

Mai mult, ea a dezvăluit la tribunal că ea și Gaga au împărțit același pat în timpul turneului "Monster’s Ball" din 2010, informează Daily Mail.
"Am fost lângă ea, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Iar asta a inclus chiar să dormim în același pat, deoarece nu-i plăcea să doarmă singură", a spus Jennifer în cererea depusă în instanță.
Mai mult, fosta asistentă a cântăreței a menționat că ea era singura persoană din staff-ul vedetei care nu avea propria cameră de hotel.
"Nu aveam deloc intimitate și nu puteam comunica deloc cu prietenii sau familia mea. Nu puteam face nici sex dacă aveam această ocazie. De fapt, nu aveam nicio șansă să fac nimic", a completat O’Neill.
Lista dezvăluirilor asistentei nu se oprește aici: "Trebuia să fiu mereu pe fază dacă voia un ceai sau să-i aduc telefonul, să-i schimb bateria sau să-i aduc un tampon. Un alt lucru pe care-l făcea era să mă trezească în mijlocul nopții și să mă pună să-i schimb DVD-ul la care se uita, deoarece ea nu putea merge până acolo singură". 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei