"Bebelușa" Oana și-a cerut iubitul în căsătorie

de Cuget Liber Joi, 17 Ianuarie 2013 234
"Bebelușa" Oana se pregătește de căsătorie după numai șase luni de relație cu iubitul ei, Florin. El este tenor și i-a sucit mințile Oanei încă de la început. După șase luni, ea s-a decis să facă primul pas pentru un viitor împreună. 

"Nu mi-am dorit să mă mărit nici când eram însărcinată. Am negat toată viața ideea de căsătorie, dar acum sunt sigură. Nu pot să vă explic. L-am văzut pe el și asta a fost. Până la urmă eu am fost cea care l-a cerut în căsătorie. Eu am tot felul de defecte, dar el com-pensează, în prezența lui devin omul perfect. Mă surprinde zilnic cu tot felul de replici haioase", a povestit Oana la WOWbiz.
Inelul de logodnă pe care îl poar-tă este unul special care în loc de diamant are o perlă.
"Mi-am dorit un inel special pen-tru acest moment. Nu mi-am dorit să ajung în biserică, la căsătorie, să îmi spună preotul să dau inelul jos. Este un inel care are o perlă. Este un inel organic și de aceea trebuie să evit anumite lucruri. În principiu trebuie să nu mai gătesc, îl las pe el, ca să încep căsnicia asta cu dreptul", a spus "bebelușa" Oana despre inelul ei de logodnă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei