Ce ascund de fapt Sore și Smiley

de Cuget Liber Vineri, 17 Mai 2013 248
Artistul Smiley își ține fanii pe jar după ce presa a speculat că este iubitul frumoasei Sore Mihalache. Chiar dacă cei doi neagă zvonurile, pozele îi contrazic. Ce ascund de fapt cei doi artiști?
De mai bine de o lună se tot zvonește că Smiley și Sore ar forma un cuplu, dar cei doi continuă să nege informațiile apărute în presă. Inițial, s-a spus că soliștii petrec mult timp împreună și sunt cam apropiați pentru a fi doar amici, dar atât el, cât și ea, au negat imediat zvonurile. Ba mai mult, au și făcut haz de necaz, iar o vreme lucrurile au rămas așa... în coadă de pește. Ulterior, de Paște, Sore a anunțat că merge cu familia prin Moldova, cu rulota, iar cei aflați pe la aceleași mănăstiri au fost surprinși să vadă că Smiley era și el împreună cu simpatica blondă, despre care au tras imediat concluzia că e prietena lui. Inițial, cei doi au negat iarăși zvonurile, spunând că nu au fost împreună de Paște, după care, cântărețul a recunoscut că, totuși, a petrecut Paștele cu mai tânăra Sore, dar doar pentru că ar fi prieteni de familie, iar părinții lor se cunosc.
Mai mult, printre cele 40.000 de persoane care au fost prezente la concertul Depeche Mode, care a avut loc pe Arena Națională, din București, s-au regăsit atât Smiley cât și Sore. Blonda a anunțat pe pagina de Facebook faptul că a mers la concert cu amicele ei. Dar, pe de altă parte, pe diverse site-uri a apărut informația cum că ea ar fi fost la concert împreună cu Smiley și că, sigur sigur nu e doar amica lui, ci iubita artistului, scrie libertatea.ro. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei