Cheloo: "Bunătatea și sinceritatea țin loc de Dumnezeu"

de Cuget Liber Luni, 01 Octombrie 2012 987
Tot timpul ancorat în realitate, Cheloo este unul dintre cele mai de temute personaje din industria muzicală, mai nou, și din cea a televiziunii.

Într-un interviu acordat revistei VIP, artistul a vorbit despre credință. Nu îi place să fie etichetat ca ateu, ci mai degrabă ca "nepracticant".
"Religia nu este una dintre pasiunile mele, nu a fost niciodată, probabil pentru că mi s-a impus foarte des când eram mic să am legătură cu biserica sau cu religia. Când cineva îți bagă ceva pe gât, te distanțezi. Cred că bunătatea și sinceritatea țin loc de Dumnezeu, violența și răutatea, dorința de a face rău, țin loc de diavol. Nu cred nici într-unul, nici într-altul. Nu mă luați de ateu, nu-mi place cuvântul. Prefer să spun că nu sunt practicant, nu știu dacă acum cred, nu știu dacă voi crede mai târziu.
Să fii nepracticant, necredincios în tinerețe și să lingi icoane la bătrânețe mi se pare un act de slăbiciune. Nu știu, oamenii se schimbă totuși de la an la an", a declarat cântărețul.

Taguri

Comentează știrea

cineva
4 octombrie 2012
Mai e drum

HAARP CORD:De cand eram pusti, am avut curaju Sa caut adevaru sa elimin tot miraju Am oprit picaju l-am gasit pe Hristos Si m-am intors la dreapta credintei de ortodocsi x2 Tu zici ca nu exista Dumnezeu si totu’ ii permis Percepi libertatea fix ca un raton daltonist Sustii ca iarba nu e drog desi provoaca dependenta Ti-o spune un drogat notoriu cu experienta In esenta tu zici de Biblie ca-s mituri Cu toate ca n-ai citit nimic din ea vorbesti nimicuri Guvernul mondial vrea sa ne puna in frunte de cipuri Iti trebuie curaj sa fi serios nu fi ambiguu Iti tre’ curaj sa traiesti complet Concret nu poti sa fi drept in cabaret Nu poti fi lenes ca atlet Dar peste toate nu poti fi perfect Insa iti este peste toate sa imi accepti si cel mai mic defect Si duci un nesfarsit razboi in intelect Atata doar ca armele tale nu au nici cel mai mic efect

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei