Claudia Pavel, înjurată ca la ușa cortului de Mihai Morar

de Cuget Liber Luni, 06 Octombrie 2014 654
Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, a povestit, pe un cont de socializare că Mihai Morar a jignit-o enorm în cadrul unei emisiuni.
Claudia a trecut printr-o experiență neplăcută la ediția de vineri a emisiunii "Răi da' Buni", când Mihai a înjurat-o și s-a purtat urât cu ea.
"MIHAI MORAR, în seara asta la «Răi da' buni»:
«CU FIȚELE ASTEA SĂ TE ÎNTORCI ÎN AMERICA, UNDE P__A MEA TE CREZI AICI?»
Dragii mei, în seara aceasta am avut neplăcerea de a fi prezentă la emisiunea Răi da' buni, unde am avut marea dezamăgire de a găsi un prezentator (Mihai Morar) rasist, abuziv, ignorant, neprofesionist, plin de ură, agresiv", a început cântăreața postarea de pe Facebook.
Totul a început când Claudia a fost amânată de mai multe ori de către echipa emisiunii. Ea a înțeles motivele lor, însă a fost șocată de comportamentul lui Mihai când a apucat să intre în direct. El nu știa nimic despre Claudia și tot ce a spus a fost că fiul ei, Noah, e mulatru, lucru pe care Claudia îl consideră dovadă de rasism.
"De luni, 29 septembrie, când echipa "Răi da' buni" a fost prezenta la premiera filmului meu "Terapie pt crima" si nu au mai avut timp sa intram in direct am stabilit ca miercuri voi fi invitata in platoul emisiunii "pentru a avea timp"(asa mi s a spus) pentru a vorbi despre film, lansarea unui nou single si in general despre proiectele mele, scrie click.ro
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei