Cum ne influențează IQ-ul viața sexuală

de Cuget Liber Marţi, 10 Aprilie 2012 664
În urma unui studiu s-a dovedit că IQ-ul poate avea o influență asupra amânării vieții sexuale până la maturitate. Astfel, un student mediu își pierde virginitatea la vârsta de 20 de ani. Dacă un student este mai inteligent, lucrurile stau altfel.
Numai 50% dintre studenți își pierd virginitatea în perioada studiilor. Cei care nu-și pierd virginitatea sunt în mare parte studenți în domeniul științelor naturale. Scăderea activității sexuale este arătată și de masturbare, care este extrem de scăzută la femeile mai inteligente.
Activitatea sexuală este influențată și de obiectivele pe care le au oamenii în viață. Acestea pot fi ridicate și necesită multă atenție, astfel încât nu există timp pentru alte lucruri. Viața sexuală presupune efort și timp pe care unii preferă să le canalizeze în altă direcție. De asemenea, lipsa dorinței sexuale și a masei musculare indică o lipsă de testosteron care, probabil, are o influență asupra gradului de inteligență. Sex-appeal-ul și inteligența merg uneori mână în mână.
Având în vedere că oamenii fac adesea comparații cu animalele, iată un lucru interesant: cercetările pe lilieci au arătat o inversare a proporțiilor între mărimea testiculelor liliecilor și mărimea creierului lor - cu cât mai mari testiculele, cu atât mai mic creierul.
Un articol intimatemedicine.com 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei