Detalii incredibile despre Andreea Bălan: "A făcut o obsesie pentru distrugerea lui Keo"

de Cuget Liber Joi, 13 Noiembrie 2014 393
"Nu sunt vinovat de nefericirile personale ale Andreei, de nemulțumirile ei din propria viață sentimentală. Un lucru pot afirma și începe să fie vizibil: declinul ei ca artist, cum se consideră ea, a început din cauza obsesiei pentru Keo. Asta nu-i dă pace, o va distruge!", susține Gavrilă. Iar pentru a-și susține afirmația, impresarul intră în detalii: "I-am tolerat mofturi ce n-au legătură cu
munca noastră, a mea de organizator de evenimente, a ei de «prestator » pe scenele mele. Trebuia să am grijă în permanență ca Keo să nu fie în preajma ei, iar de fiecare dată când l-a întâlnit l-a intimidat și l-a umilit. Chiar și pe Alexandra (Misty - n.r.) a amenințat-o. A făcut abuz de notorietatea ei și a folosit drept martor pentru ieșirile sale publicul - lucru impardonabil".
Iar asta n-ar fi tot! Impresarul susține că Andreea începuse chiar să-i invadeze viața intimă, sunându-l noaptea să-l acuze că a dat like paginii de Facebook a lui Misty. "Gata! Ce se întâmplă e mai presus de ură. A făcut o obsesie pentru distrugerea lui Keo, a Alexandrei. Andreea a avut dintotdeauna probleme de control. Clar îi trebuie terapie, prietenește o sfătuiesc. Până atunci, să cânte la baluri pentru boboci și la nunți", a răbufnit Gavrilă, omul sub aripa și protecția căruia Andreea Bălan a ajuns un artist căutat.
A ajuns să-și întrețină iubitul american
De două luni, americanul Michael este umbra Andreei Bălan în România. Fostul pușcaș marin locuiește în vila cântăreței, cea pe care o dispută solista acum cu fostul iubit, Keo. Fără un job aici și cu o situație financiară precară, Michael s-a complăcut în această perioadă în postura de întreținut. În vară, Andreea a încercat să-l pună la muncă, pe post de manechin, într-o prezentare de modă, dar planul s-a destrămat în ziua repetițiilor. În prezent, americanul se mulțumește să o consilieze pe Andreea și să-i care bagajele la aeroport. Conform documentelor pe care le-a prezentat la Judecătoria din Queens în februarie 2014, în procesul de stabilire a pensiei alimentare pentru fiica lui, Michael a spus că nu are un job stabil în SUA și că are o situație financiară dificilă. Venirea în România i-a adus o iubită bogată și pregătită să-l ducă în vacanțe, scrie libertatea.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei