Diana Șucu: "Am învățat să plâng pe la 27 de ani"

de Cuget Liber Marţi, 16 Decembrie 2014 253
Diana Șucu, fostă Lăscărescu, este una dintre cele mai rafinate și mai discrete vedete din România.
Fosta prezentatoare de televiziune a fost prezentă în platoul emisiunii "Dincolo de aparențe", de la Antena Stars, unde a vorbit despre familie și despre lucuri mai puțin știute despre ea. Vedeta a mărturisit că a învățat să plângă abia la 26-27 de ani.
"Tata, din nefericire, nu mai este, dar a fost un simbol pentru mine. Mama trăiește și o iubesc foarte mult și sunt alături de ea. Regăsesc multe lucruri la soțul meu de la tata, cum ar fi verticalitatea, responsabilitatea, seriozitatea. Am fost foarte apropiată de părinții mei", a declarat Diana Șucu.

"Am învățat târziu să le spun părinților te iubesc. Am învățat târziu și să plâng și să-mi vadă altcineva lacrimile. Consderam că este nedemn să mă vadă cineva suferind. Am învățat pe la 26-27 de ani să plâng... Când tata s-a dus, mama a suferit un șoc, așa că eu și sora mea am încercat s-o liniștim, să avem grijă de ea. Iarna stătea la noi, iar în martie mergea la ea acasă. A fost dureros că a au avut o căsnicie de 35 de ani", a adăugat ea, scrie libertatea.ro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei