Mihai Trăistariu a refuzat "Dansez pentru tine" a cincea oară

de Cuget Liber Vineri, 07 Septembrie 2012 293
Primul în concursuri atunci când vine vorba despre cântat, Mihai Trăistariu refuză totul atunci când vine vorba despre dans. Nici măcar insis-tențele echipei de la Pro tv, care l-a convocat la negocieri pentru show-ul "Dansez pentru tine", în ultimii ani nu a reușit să-l îndu-plece, decizia lui fiind una de neclintit. În mod curios, nu din cauza banilor a refuzat propunerile.

Mihai Trăistariu a fost întot-deauna criticat pentru stângăcia la dans, inclusiv la prestația de la Eurovision, din anul 2006, când a reușit performanța de a obține locul al patrulea. Cântărețul conștientizează că are acest "handicap", dar nici nu a luat măsuri în acest sens, motiv pentru care, recent, a refuzat, pentru a cincea oară, invitația de a participa la show-ul "Dansez pentru tine".
Sincer din fire, constănțeanul recunoaște că i s-ar împletici picioarele pe ring și nu dorește sub nici o formă să devină ținta ironiilor: "Eu nu știu să dansez, habar nu am. Dacă era de cân-tat, mă duceam primul. Dacă mă duc acolo mă fac de rușine și nu vreau. Mi s-ar părea penibil să stau să mă rog de fani ca să mă voteze, nu știu, nu-mi stă în fire. Poate două-trei ediții m-ar salva, dar mai mult în niciun caz. Plus că ar fi trebuit să stau în Buftea, la hotel, patru zile pe săptămână, și aș pierde și concerte", a povestit Trăistariu pentru cancan.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei