Mihai Trăistariu își vinde mașina. Nu poate face sex în ea!

de Cuget Liber Vineri, 23 Noiembrie 2012 315
În 2007, era cel mai tare din parcare, la volanul mașinii sale Porsche Boxster de culoare violet pe care a dat, la acea vreme, 51.000 de euro. Acum, însă, Mihai Trăistariu se chinuie să scape de autoturism. 

De aproximativ patru luni, artistul a scos la vânzare Porsche-ul decapotabil, la un preț de numai 15.000 de euro, negociabil, iar motivul principal pentru care s-a decis să renunțe la el e lipsa de confort.
"Este o mașină fițoasă și prea mică. Nici sex nu se poate face în ea! Aștept un cumpărător cât mai repede!", glumește cântărețul constănțean.
În plus, artistul a constat o defecțiune la motor. După ce a mers toată Autostrada Soarelui fără apă la motor, acesta a crăpat la propriu. De-atunci, artistul și-a pierdut vremea căutând un motor nou, însă a hotărât că cea mai bună soluție ar fi să o vândă. Prietenul lui, Costi Ioniță, i-a promis, la un moment dat, că îi va prezenta ca posibil cumpărător un colecționar de mașini de vedete, însă nu i-a mai dat nici un semn de-atunci, așa că talentatul cântăreț a dat anunț pe mai multe site-uri auto. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei