Nunta anului nu mai are loc! Andreea Mantea și Ștefan Stan s-au despărțit!

de Cuget Liber Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 267
Toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului, pentru a-și uni destinele, însă la câteva săptămâni după ce s-au logodit, Ștefan Stan și Andreea Mantea au hotărât să-și spună adio. Conform apropiaților artistului, relația lor nu mai mergea în ultima vreme, cuplul hotărând să se despartă, scrie, în exclusivitate, libertatea.ro.
Erau frumoși, se iubeau și plănuiau să devină soț și soție. Însă destinul le-a rezervat altceva lui Ștefan Stan și Andrei Mantea.
"Ștefan și Andreea nu mai sunt împreună de luni, de când s-au întors în țară. Fuseseră plecați într-un mic concediu. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme și au hotărât că este mai bine să se despartă", a declarat un prieten de-al artistului.
Ruptura intervine la doar puțin timp după ce Stan o ceruse de soție pe prezentatoarea Kanal D. Se întâmpla pe la începutul lunii când Ștefan i-a pregătit o surpriză iubitei lui, pusă la cale alături de prieteni, dar și de cei care trebuiau să le fie nași, Cristian Popescu Piedone și soția lui.
Ștefan a așteptat-o pe brunetă la restaurant, i-a oferit un buchet superb de flori și a îngenuncheat în fața ei, cu un superb inel de logodnă. Emoționată, Andreea a spus Da!. "E jumătatea vieții mele. Au fost foarte multe momente frumoase până acum în relația noastră. Dar acesta este unul important", declara Andreea Mantea.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei