Prima reacție a Sony Music, după anunțul morții lui Britney Spears

de Cuget Liber Marţi, 27 Decembrie 2016 1630
Sony Music a prezentat scuze cântăreței pop Britney Spears, după ce un mesaj postat pe contul său oficial de Twitter, luni, 26 decembrie, a sugerat că vedeta a murit.

Compania a șters relativ repede mesajul fals, declarând că întregul său cont a fost "compromis", dar că situația a fost "remediată". Sony a adăugat că "îi prezintă scuze lui Britney Spears și fanilor ei pentru orice confuzie", relatează marți BBC.
Cântăreața de 35 de ani nu a reacționat în mod direct la tweet, dar managerul ei a confirmat că artista este "bine".
La fel ca în cazul Sony, pare să fi fost piratat și contul oficial al celui mai recent laureat la Premiului Nobel pentru Literatură, muzicianul Bob Dylan. Pe acesta a apărut mesajul "Rest in peace@britneyspears" (Odihnească-se în pace@britneyspears) aproximativ în același timp cu falsul tweet de pe contul Sony.
După ce au fost publicate cele două tweet-uri, un grup numit OurMine pare să fi avut acces la contul Sony Music, relevând breșa de securitate. Nu este clar dacă acest grup a fost și la originea celor două mesaje false anterioare, scrie BBC.
Cu doar câteva zile în urmă, acest grup pare să fi intrat în conturile de Twitter ale Netflix și Marvel Entertainment și pare, de asemenea, legat de compromiterea conturilor Twitter ale unor executivi importanți, inclusiv cel al Facebook, Mark Zuckerberg, și directorul executiv al Google, Sundar Pichai.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei