Ramona Gabor se pregătește să devină ghid pentru arabi

de Cuget Liber Miercuri, 12 Septembrie 2012 320
De câteva luni bune, Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai, acolo unde spera să-și creeze un viitor mai bun. Cu toate acestea, sora Monicăi nu dorește să renunțe definitiv la țara natală, așa că s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul. Ramona vrea să le arate prietenilor arabi, frumusețile din România. 

Cu alte cuvinte, Ramona vrea să facă pe ghidul pentru prietenii din Dubai. După ce le-a povestit cum se distrează lumea în România, aceștia s-au arătat mai mult decât interesați să vină să-și petreacă vacanțele aici. Până acum, sora Monicăi Gabor a învățat zilnic câte un cuvânt în limba arabă, tocmai pentru a le putea traduce prietenilor atunci când aceștia vor veni în România. Fotomodelul le-a povestit că la ea în țară nu numai că sunt cele mai frumoase femei, dar aici distracțiile încep de miercuri seara și se termină duminica, iar lumea nu pleacă din club la două dimineața, ci la șapte.
"Învăț zilnic câte o frază sau măcar un cuvânt în limba arabă, pentru că atunci când voi veni cu ei în România să pot comunica mai bine cu ei. Deocamdată, vorbesc cu ei în engleză. Le povestesc zilnic cum se distrează lumea în România și toți mă roagă să îi aduc în vacanțe", a povestit Ramona Gabor, pentru Cancan.ro. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei