Scandal între Prigoană și fostul iubit al Adrianei!

de Cuget Liber Vineri, 13 Iunie 2014 122
Conflictul dintre Silviu Prigoană și Mihai Achim, fostul iubit al Adrianei Bahmuțeanu, e departe de a se încheia. Prigoană nu se mai abține și atacă fără milă. În ultima perioadă nu există emisune TV în care Silviu Prigoană să nu-l pomenească pe acesta.
"El nu are nicio vină pentru că a fost folosit pe post de vibrator de Adriana. Dacă avea mulți bani, Adriana nu mai venea cu coada între picioare acasă", "Te-ai tărnosit cu electricianul", sunt doar câteva exemple.
"Acest om nu numai că își face familia de râs, dar ne face și țara de râs, dacă au ajuns să scrie despre această familie și ziare din afara țării. Sunt uimit cum un fost demnitar reușește să-și denigreze numele și familia de unul singur făcând tot felul de afirmații jignitoare și insultând oameni obișnuiți ca mine. Dacă un fost demnitar vorbește și se comportă în acest fel, ne putem gândi că așa procedează toți aleșii care ne conduc țara și în care avem încredere?! Ce impresie să mai avem despre această țară și actualii demnitari dacă privim un fost demnitar cum își bate joc de oricine dorește?! Oare așa își bat toți joc de noi când ajung la putere?! Eu sincer nu vreau să cred asta, dar uite că mai sunt personaje care ne fac să gândim și așa", a declarat Mihai, scrie showbiz.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei