Sensuala, curtată de foștii iubiți ai colegelor de breaslă

de Cuget Liber Joi, 14 Noiembrie 2013 241
De când se ferește să-și afișeze relația pe care o are de o bucată de vreme cu un bărbat misterios, Simona Sensual este asaltată de tot felul de admiratori care îi fac curte.
După ce Gabi Bădălău, iubitul Andreei Mantea, a atentat la frumoasa blondă, dar fără succes, un alt bărbat cunoscut încearcă să-i intre în grații. Este vorba de grecul Dimitris Tombros, fostul iubit al Simonei Florescu, ex-Dichiseanu.
Grecul, care s-a despărțit cu mare tam-tam de cântăreață, căreia i-a reproșat că i-a mâncat banii, apoi l-a părăsit, a abordat-o pe Sensuala pe Facebook.
Tombros pare să fi făcut o obsesie pentru fotografiile Simonei, pe care obișnuiește să le ia din albumele foto de pe Facebook, să le prelucreze și apoi să i le trimită înapoi blondei.
Grecul nu alege la întâmplare pozele, preferându-le pe cele în care Simona este mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. În ciuda interesului pe care Dimitris Tombros îl arată față de românca noastră, aceasta a rămas insensibilă la gesturile lui curtenitoare, relația lor rămânând la stadiul de amiciție, scrie click.ro. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei