Sherlyn Chopra, prima femeie din India care pozează în Playboy

de Cuget Liber Marţi, 31 Iulie 2012 702
Actrița de la Bollywood Sherlyn Chopra, în vârstă de 28 de ani, este prima femeie din India care va poza goală în Playboy, potrivit huffingtonpost.com.
Actrița a fost cea care le-a scris reprezen-tanților Playboy și le-a sugerat ideea, potrivit BBC, citat de huffingtonpost.com. Repre-zentanților publicației le-a luat câteva zile până au hotărât să accepte propunerea actriței indiene.
Fanii au câteva luni de așteptat până să o vadă dezbrăcată pe Sherlyn Chopra în Playboy, pentru că aceasta va apărea în paginile revistei lui Hugh Hefner abia în luna noiem-brie. Între timp, decizia actriței de a poza în Playboy a stârnit controverse în țara sa natală, India, unde apariția revistei pentru adulți este interzisă. Un critic al actriței, citat de Daily Mail, a spus că "unii se întreabă dacă fotografiile cu Sherlyn Chopra vor răni integritatea femeii".
Chopra, cunoscută pentru roluri mici în producții de la Bollywood, este indiferentă la criticile care i se aduc. "Am devenit prima femeie din India care a pozat goală în Playboy și nimeni nu-mi poate lua această realizare", a spus Sherlyn Chopra, citată de BBC.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei