Soția lui Claudiu Bleonț a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului

de Cuget Liber Sâmbătă, 23 Martie 2013 948
Andra Negulescu, fosta soție a lui Claudiu Bleonț, a dezvăluit motivul pentru care ea și actorul au ajuns să divorțeze, după 12 ani de căsnicie. Zilele acestea, Bleonț a recunoscut că și-a refăcut viața cu o altă femeie, care îi va dărui un copil.
Andra Negulescu a explicat că a aflat de vestea că soțul ei va avea un copil printr-un mesaj. Fosta parteneră a actorului primise nenumărate invitații la televiziuni, însă aceasta nu înțelegea de ce.
"Eu am aflat azi-noapte, la ora trei când m-am trezit. Am primit un mesaj că mă vor chema foarte multe televiziuni și nu am înțeles de ce. Am aflat că va deveni tătic și mă bucur pentru el. Am fost căsătoriți 12 ani, dar în ultimii ani am avut niște probleme în căsnicie. El și-a dorit foarte mult un copil, eu nu. El și-a dorit de la început și a crezut că mă convinge", și-a început Andra povestea, într-o emisiune televizată, scrie Click.ro.
"A fost un bărbat pe care l-am iubit foarte mult. Am fost un cuplu care a avut la bază o mare iubire și multă prietenie. Însă la un moment dat n-a mai mers.Noi am divorțat foarte frumos, elegant, de comun acord. Ne-am dus la notar, am divorțat, am băut o cafea împreună", a mărturisit actrița.
Taguri

Comentează știrea

admirator
23 martie 2013
respect,

sunteti una din putinele personae care recunosc -public- faptul ca te poti indragosti de o persoana din afara casatoriei, fara sa vrei sau sa ai ceva cu sotul(sotia). dar asta nu inseamna ca si trebuie sa-ti faci mendrele cu persoana in cauza. (Ca si in cazul curajului. Multi oameni simt frica. Unii dintre ei o inving si devine roi. Ceilalti raman lasi. Fricosi. Cei care nu simt frica, sunt inconstienti...) Doar vacile in claduri se lasa calarite de primul taur. Femeile, barbatii, isi pot reprima sentimentele si controla comportamentul. Numai de bine!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei