"A venit timpul ca politicienii să nu mai păcălească oamenii"

de Carmen MOCANU Miercuri, 03 August 2011 330
Președintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că nu a încurajat inițiativa privind coșul de solidaritate pentru pensionari, pe care a etichetat-o drept "populistă", el apreciind că "a venit timpul ca politicienii să nu mai păcălească oamenii".
"Este o variantă pe care n-am încurajat-o. Am etichetat-o de la bun început ca fiind populistă, pentru că ea nu poate ține. Deci este, cum să spun, găsești niște furnizori care îți dau direct. Am mai văzut experiența asta și s-au închis magazinele a doua zi după alegeri. Cred că a venit timpul ca politicienii să nu mai păcălească oamenii", a spus președintele.
De altfel, întrebat dacă a simțit presiuni populiste din partea politicienilor, șeful statului a răspuns afirmativ.
"Eu, ca șef al statului, pot să înțeleg că, dacă ne întoarcem la situația din 2009-2010, va fi mult mai rău decât a fost cu trecerea prin această criză. Deci, cu orice preț, România nu trebuie să se întoarcă la dez-echilibrele macroeconomice pe care le-a avut în perioada 2009-2010", a spus președintele. 
Taguri

Comentează știrea

rex
3 august 2011
demagogul

cat a cheltuit acest nemernic sa iasa presedinte a 2-a oara. in toate colturile tarii s-au mituit oamenii si in final cu cateva furaciuni a fost declarat presedinte. acum vorbeste, parca a fost 7 ani pe luna. cel mai demagog dintre politicieni.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei