Administraţia locală din Cernavodă a introdus oraşul în atmosfera sărbătorilor de iarnă

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 15 Decembrie 2023 255
Ca în fiecare an, în luna decembrie, Primăria și Consiliul Local Cernavodă organizează evenimente cât mai diverse si atractive, pentru a întregi atmosfera de sărbătoare a localității. Astfel, în perioada următoare, administrația locală îi invită pe cetăţeni să participe la spectacolul de Crăciun susținut de către cursanții secțiunilor Casei de Cultură – Spectacolul tematic, „Magia Crăciunului”. În program vor evolua: Ansamblul folcloric „Mugurelul” coordonat de Mariana Mazilu, Ansamblul de dansuri „Audeo”, condus de Aneta Ioniță și secțiunea „Canto, Chitară, pian”, instructor Claudiu Pescaru.
Corul de Cameră „Ioan D Chirescu” al Direcției Casa de Cultură, Muzeu Bibliotecă din cadrul Primăriei orașului Cernavodă, va susține și anul acesta, sub bagheta dirijorului Manuel Bălănică, tradiționalul concert de colinde „Praznic Luminos”. În acest an, repertoriul este constituit doar din colinde tradiționale, izvorâte din sufletul românesc.
Concertul va avea loc la Biserica Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Cernavodă, în data de 17.12.2023, începând cu orele 11:00.
„Vă așteptăm să trăim împreună bucuria sfintelor sărbători de iarnă! Intrarea este liberă!” au anunțat reprezentanții Primăriei orașului Cernavodă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei