Administrația locală din Hârșova a primit printr-o donație, o autospecială de pompieri

de Cuget Liber Marţi, 26 Septembrie 2023 2354
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Orașului Hârșova a primit, recent, o donație menită să susțină eforturile administrației publice locale și ale voluntarilor hârșoveni, de a veni în sprijinul comunității, în situații de urgență.

Cu deviza nobilă „A servi mai presus de sine”, Cluburile Rotary Chablais și Rotary Cetatea Tomis au donat Primăriei Orașului Hârșova o autospecială de pompieri, un gest care demonstrează angajamentul lor față de comunitatea noastră. Această autospecială de pompieri reprezintă un simbol al solidarității și va consolida capacitatea S.V.S.U de a răspunde rapid și eficient în cazurile de urgență.

„Personal, doresc să subliniez importanța voluntariatului și implicării active în comunitate ca elemente fundamentale ale unei societăți civilizate. Gestul generos al celor două cluburi reprezintă un exemplu inspiraţional al obligației morale față de comunitatea noastră. Totodată, mulțumesc tinerilor voluntari din cadrul Liceului Teoretic Ioan Cotovu pentru participarea la acest eveniment. Oricine poate face parte din Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Implicarea cetățenilor este esențială pentru binele comunității noastre”, a transmis Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei