Administraţia locală din Lipniţa, proiect pentru reabilitarea şcolii din Canlia

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 17 Ianuarie 2024 133
În cursul săptămânii trecute primarul Nicolae Florin Dinu a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul „Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița, jud. Constanța”. Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pe Componenta 10 – Fond local, Investitial. 3 – Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ teritoriale – apelul de proiecte PNRR2022/C10.
„Valoarea contractului este de 1.235.991,52 lei, fără TVA, din care aproximativ 900.000 de lei sunt alocați școlii, restul sumei reprezentând finanțarea pentru înființarea a două stații de încărcare. Diferența de aproximativ 30% reprezintă cofinanțare din bugetul local”, a informat primarul comunei Lipnița.
„În maximum 30 de zile începând de la data semnării, urmează să semnez Ordinul de începere al lucrărilor. Termenul de execuție va fi de 8 luni”, a completat primarul comunei Lipnița, Nicolae Florin Dinu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei