Administraţia locală din Năvodari modernizează mai multe străzi importante ale oraşului

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 07 Martie 2023 222
Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a semnat autorizația de construire și ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul de mobilitate. Străzile Rândunelelor, Albinelor, Constanței, Plopilor, Nuferilor, Recoltei și Corbului vor intra în modernizare. În câteva zile vor începe lucrările la acestea.
Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect european în valoare de 19 milioane lei.
Pe străzile cuprinse în proiect, pe lângă asfaltare, se va avea în vedere redimensionarea trotuarelor, reamenajarea spațiilor verzi de aliniament.
Str. Plopilor va fi modernizată în întregime prin lărgirea la 4 benzi, asfaltare integrală, amenajarea spațiilor verzi cu rulouri de gazon, modernizarea aleilor pietonale, realizarea de piste de bicicliști, stații de bike-sharing și rasteluri pentru biciclete.
Se vor realiza noi piste de bicicliști care să deservească locuitorii, turiștii si/sau persoanele care fac naveta către locul de muncă. Lungimea pistelor de biciclete nou create va fi de 3,064 km. Se vor crea piste de biciclete pe str. Recoltei și Plopilor.
Se vor amenaja noi trotuare pe străzile Recoltei, Plopilor, Corbului și Nuferilor în suprafață de 9643 mp.
Prin acest proiect administraţia locală va construi o autogară la capătul de linie aflat în proximitatea Stadionului Năvodari.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei