ALEGERI PARLAMENTARE / Chiru și Culețu au luat la pas colegiile unde candidează

de Carmen MOCANU Marţi, 27 Noiembrie 2012 1305
Christian Gigi Chiru și Dănuț Culețu, candidații Alianței România Dreaptă (ARD) Constanța pentru Colegiul 4 Senat, respectiv Colegiul 9 Camera Deputaților, s-au întâlnit, ieri, cu alegătorii.
La ora 16.00, cei doi candidați la alegerile parlamentare au fost prezenți
în Piața Tomis III (zona Alfa Beta) de unde au pornit într-un marș spre zona Cireșica.
Christian Gigi Chiru a împărțit flori doamnelor și le-a adresat mulțumiri tuturor celor care au semnat petiția pentru salvarea Cazinoului. De asemenea, Dănuț Culețu a împărțit pliante și pixuri cu însemnele Alianței România Dreaptă.
Oamenii i-au întâmpinat cu drag pe cei doi candidați și le-au cerut să promoveze legi care să le facă viața mai ușoară.
Cei doi au fost recunoscuți cu ușurință de trecători, Dănuț Culețu fiind recunoscut ca fiind fostul prefect al Constanței, iar Gigi Chiru ca și candidat la Primăria Constanța la alegerile din vară.
În altă ordine de idei, din câte se pare, cu cât alegerile parlamentare se apropie mai repede cu atât crește și tensiunea printre candidați și echipele lor.
Spre exemplu, întâlnirea de ieri nu a fost lipsită de incidente, mai mulți indivizi adresând injurii echipelor ARD. Cu toate acestea, spiritele au fost calmate, deoarece unul dintre tinerii aflați în echipa ARD a chemat polițiștii evitând în acest fel o luptă "corp la corp".
Cu privire la instigatori, Christian Gigi Chiru a spus că aceștia sunt puși de "adversari" să se comporte în acest fel pentru intimidare.
La rândul lui, Dănuț Culețu a declarat că, în ultimele zile a constatat o anumită agresivitate, care în opinia sa nu ar trebui să existe. Candidatul ARD a spus că el este adeptul unei campanii pașnice.
La scurt timp după această declarație, întâmplător, Dănuț Culețu s-a întâlnit pe traseu cu contracandidatul său de la USL, din Colegiul 9, Remus Cernea. Cei doi s-au salutat respectuos și au făcut schimb de pixuri cu însemnele partidelor din care fac parte.
După mai multe discuții cu alegătorii aflați pe stradă, Chiru și Culețu s-au întâlnit cu mai mulți membrii și simpatizanți ARD. Cei doi le-au vorbit despre proiectele pe care le au și pe care intenționează să le promoveze ca și legi dacă ajung să câștige mandatele de parlamentari.
Reamintim că Gigi Chiru candidează pentru un mandat de senator în Colegiul 4 Senat iar Dănuț Culețu pentru unul de deputat în Colegiul 9 Camera Deputaților. Astfel de întâlniri vor avea loc și zilele următoare.
Taguri

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Bugs Bunny
27 noiembrie 2012
Campanie

Doua Zerouri barate dornice de ciolan. Cel mai tare este Chiru. Cu problema Cazinoului a ars gazul in vara, tot cu asa si acum. Patetic de prost tiganul asta.

horia
27 noiembrie 2012
chiru mincinos si mitoman

chirule, ne-ai mintit in vara ca esti primarul constantenilor. acum am citit in ziare ca esti acuzat pentru mita. de asemenea am citit si de frauda de 4 milioande euro cu terenuri la eforie. ai distrus cazinoul din eforie si acum vrei sa te credem ca o sa salvezi cazinoul din constanta? ai tupeu maxim baiatule!

gigi
27 noiembrie 2012
bronzatu loser

chiru asta este pierzatorul etern. nu a facut nimic in viata lui. a pierdut in toate competiile electorale la care a participat. singura oara cand a castigat a fost la barbut. si-a terminat studiile la 43 de ani la o universitate de la coltul strazii. esti un mare mincinos si hot! du-te acasa bronzatule!

titel
27 noiembrie 2012
tiganul din eforie

tiganule, minti ca esti constantean. te rog sa ne arati certificatul de nastere. ai furat la eforie terenuri de milioane de euro. ti-ai construit casa ilegal pe malul marii. pune pe contul tau de facebook poze cu parintii tai, sa vedem si noi ce radacini ai! trebuia sa-ti scrii numele cu doi de "r", chirrule!

dany
27 noiembrie 2012
pt horia

Ma Horica ,tu esti prost sau ti-au injectat PSD-istii cocaina in vene ? Ce tampenii indrugi acolo ? Tu te auzi ? Cand o da ai niste acte care dovedesc ce spui mai discutam,pana atunci dute sa-i sugi ciorapii lui Mazare,caci Chiru ramane cel mai tare.

constantean
27 noiembrie 2012
Succes

Felicitari,sunteti 2 politicieni seriosi,cu proiecte serioase.Noi va suntem alaturi,va vom vota pe 9 decembrie.Domnule Chiru tineti-o tot asa ,sunteti un om minunat,D-ZEU sa va ajute !

darius
27 noiembrie 2012
Imi place

Foarte frumos gestul lui Chiru de a da flori doamnelor,a fost si va ramane un om galant.Sper ca ,constantenii sa va fie alaturi,sunteti un om deosebit.

marius
27 noiembrie 2012
pentru dany

chiru este trimis in judecata pentru mita. a cumparat voturi. el inseala lumea, oferindu-le un cadou otavit intr-o zi ca sa poate sa-i fure ulterior timp de 4 ani.asta este chiru.

elvis
27 noiembrie 2012
KIR

CHIRRR _ULE ,STI OARE CUM SE TRADUC PRIMELE LITERE ALE NUMELUI TAU?? EI AFLA CA ESTI O MIZERIE ,O RUSINE PENTRU CONSTANTA. . CUM INDRAZNESTI IN SPUTURILE TALE DE CAMPANIE SA APARI UN ADEVARAT CONSTANTEAN. MAI OMULE OARE CREZI CA LUMEA ESTE ANALFABETA CA TINE. . SA SPUI MERCI PENTRU CA AI AJUNS PRESEDINTE LA PDL , ASTA A FOST O INTIMPLARE CARE A DESTRAMAT SI A DISTRUS PDL-UL SUCCES LA GRATAR CA ACOLO ITI STA CUM_DE_CUM... KIR......

CRISTY
27 noiembrie 2012
pt Elvis

Mai psd-ist tampit ce esti,ce dracu aveti va injecteaza astia cocaina in vena sau v-o da sa o mancati dimineata la mic dejun.Baga bine la cap si tu si altii Chiru este nascut- crescut in C-ta ,boule fata de parvenitul de Mazare care s-a nascut la Buc si a crescut tot in Buc si acum il pupi tu in cur,ca tare prosti mai sunteti,doamneeee...Eu votez Chiru,se stie !

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei