Alina Gorghiu, despre Dacian Cioloș: "Nu vreau să se înscrie în PNL"

de Carmen MOCANU Miercuri, 28 Septembrie 2016 166
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, ieri, că nu vrea ca premierul Dacian Cioloș să se înscrie în partidul său, pentru că ar avea multe de pierdut, inclusiv respectul, pentru că ar însemna să-și încalce cuvântul.

"Nu l-aș mai aprecia pe Dacian Cioloș dacă ar intra în PNL acum, pentru că ar însemna să-și calce cuvântul de onoare", a afirmat Alina Gorghiu.

Liderul liberal a reamintit că Cioloș a spus atunci când a preluat mandatul că nu se va înrola într-un partid și că-și va păstra echilibrul față de toate partidele, iar dacă ar face altfel ar avea multe de pierdut, inclusiv echilibrul.

"Nu vreau să se înscrie în PNL, dar s-ar putea găsi într-o formulă viitoare de guver-nare dacă ne compatibilizăm proiectele", a adăugat Alina Gorghiu, subliniind că este prematur să spună ce decizie va lua în octombrie.

Totodată, copreședintele PNL a susținut că nu sunt miniștri tehnocrați pe listele PNL, dar că până se închid listele PNL pentru alegerile parlamentare "e posibil ca vreun coleg într-o filială județeană să aibă discuții cu vreun ministru și că nu spune nu la nimic".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei