"Am reiterat invitația ca secretarul general al NATO să viziteze România"

de Carmen MOCANU Vineri, 16 Ianuarie 2015 86
Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că a reiterat invitația ca secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, să viziteze România și că va conveni un moment potrivit cu acesta.
"Astăzi, l-am asigurat pe dl secretar general de întreaga susținere pentru eforturile Alianței și am reiterat invitația de a vizita România. Vom conveni împreună un moment potrivit pentru acest lucru", a afirmat Iohannis, după întâlnirea cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, citat de Agerpres.
Președintele Iohannis i-a mulțumit secretarului general al NATO pentru primire și a apreciat că discuția cu acesta a fost foarte bună și plină de substanță.
"Vizita mea confirmă angajamentul ferm al României față partenerii Nord-Atlantici. (...) Statutul României de membru NATO și UE, precum și Parteneriatul cu SUA reprezintă în definitiv fundamentul politicii noastre externe și de securitate", a spus Iohannis.
Șeful statului a susținut că anul 2014 a pus Europa și întreaga lume în fața unor provocări de securitate greu de imaginat. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei