Ancuța Belu a dat 65.000 de lei pentru ca școala să înceapă în condiții optime

de Alexandra BĂLAN Joi, 20 Septembrie 2012 285
Conducerea administrației locale Mihail Kogălniceanu a alocat 65.000 de lei pentru pregătirea instituțiilor de învățământ înaintea începerii anului școlar 2012-2013.
Potrivit unui comunicat de presă semnat de primarul Ancuța Belu, reprezentanții primăriei au efectuat lucrări de reparații și igienizare pentru toate unitățile de învățământ aflate pe raza comunei. Astfel, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Școala Generală nr. 2, Grădinița din satul Piatra și Grădinița din satul Palazu Mic au beneficiat de lucrări de igienizare atât în interior cât și în exterior. Lucrările au constat în aplicarea a două straturi de zugrăveli interioare pe bază de var, zugrăveli interioare cu vopsea lavabilă și amorsă. La Liceul Teoretic Mihail Kogalniceanu s-au efectuat și lucrări de realizare a unor tavane false din plăci de rigips. De asemenea, s-au realizat lucrări de reparații și igienizare la sala de sport a Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, dar și la Internatul Liceului. Totodată, Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a considerat că este necesară o reamenajare a parcurilor din jurul instituțiilor de învățământ și repararea trotuarelor, toate acestea având menirea de a crea medii curate pentru elevii localității.
Lucrările au fost realizate, în totalitate, cu fonduri din bugetul local, investițiile ajungând la 65.000 de lei fără TVA. 
"Timpul a fost destul de scurt, dar am reușit să ducem la bun sfârșit toate aceste lucrări pentru ca elevii să poată începe noul an școlar în cele mai bune condiții. Sunt mult mai multe de făcut la instituțiile de învățământ. Primăria și Consiliul Local din Mihail Kogălniceanu vor veni de câte ori va fi nevoie în sprijinul elevilor și al cadrelor didactice, și vor încerca să le asigure cele mai bune condiții pentru studiu. Îmi doresc ca primar, la sfârșitul anului școlar 2012-2013, la Kogălniceanu să avem rezultate cât mai bune la examenele naționale", a spus primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei