Antonescu a eliberat din funcție un consilier prezidențial și a numit alți doi

de Carmen MOCANU Luni, 13 August 2012 266
Președintele interimar Crin Antonescu a semnat, astăzi, decretele de numire a doi consilieri prezidențiali - Victor Voicu și Maria-Cristina Manda.
Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, Antonescu l-a numit pe Victor Voicu consilier la Departamentul sănătate publică iar Maria-Cristina Manda va coordona Departamentul constituțional legislativ.
Totodată, Antonescu a semnat luni și decretul de eliberare din funcția de consilier prezidențial a lui Virgil Păunescu, care coordona Departamentul de sănătate publică.
Săptămâna trecută, președintele interimar și-a mai numit alți consilieri prezidențiali. Astfel, Radu Zlati va activa în Departamentul pentru relația cu autoritățile publice și societatea civilă, politologul Daniel Barbu a fost numit consilier prezidențial la Departamentul de analiză politică, generalul Gheorghe Rotaru - la cel al securității naționale. Vasile Enache, fost director general în Ministerul Apărării și în Guvern, a fost numit consilier prezidențial la Cancelaria Prezidențială.
Crin Antonescu a eliberat din funcție toți consilierii prezidențiali ai președintelui suspendat Traian Băsescu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei