"Antonescu este o deziluzie iar Stroe un șmecheraș de mâna a doua"

de Carmen MOCANU Miercuri, 29 August 2012 188
Într-un interviu acordat pentru Transilvania TV, Ioan Rus a avut cuvinte aspre la adresa fostului președinte interimar Crin Antonescu a noului ministru delegat pentru Administrație, Radu Stroe. Liderul liberalilor este socotit o deziluzie după ce a început să-l critice pe Rus prin intermediul televiziunilor, în timp ce Stroe este văzut drept "un șmecheraș de București, un șmecheraș de mâna a doua". În schimb, fostul ministru de Interne are cuvinte de laudă la adresa lui Victor Paul Dobre.
Ioan Rus s-a arătat nemulțumit că Antonescu, în timpul disputelor legate de cvorumul la referendum, l-a criticat prin intermediul mass-media, în loc să o facă între patru ochi. "A ales să meargă la TV și să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l șterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aș mai număra, pentru mine a fost o deziluzie", a declarat Rus.
El a criticat și afirmațiile făcute de Radu Stroe, imediat după instalarea acestuia ca ministru delegat pentru Administrație în locul lui Victor Paul Dobre. "Stroe a făcut puțin joc de gleznă la televizor cum o să schimbe el la Curte, că ce date va aduce, după care a adus exact aceleași date. Pe stradă, așa la nivel de șmecher de București a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva, decât realitatea", a spus social-democratul.
În schimb, Rus îl apreciază pe predecesorul lui Stroe la Administrație, Victor Paul Dobre. "Nu-mi pare rău de mine, doar de Dobre îmi pare rău, care este excepțional specialist în administrație. Pe domnul Stroe acesta nu il cunosc, decât așa cât l-am văzut, mi s-a părut un șmecheraș de mâna a doua", a comentat Rus.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei