ARD Constanța face apel la toți consilierii să susțină referendumul pentru Cazino

de Carmen MOCANU Luni, 19 Noiembrie 2012 172
În contextul ședinței de Consiliu Local Constanța care va avea loc mâine, 20 noiembrie 2012, de la ora 12.00, la Hotel Malibu, ARD Constanța face apel către consilierii locali PSD, PNL, UNPR și PPDD.
"Solicităm consilierilor să dezbată proiectul privind organizarea referendumului prin care cetățenii Constanței își vor exprima opinia referitoare la vânzarea Cazinoului. ARD Constanța susține în continuare că referendumul trebuie organizat pe 9 decembrie 2012, odată cu alegerile parlamentare, pentru ca autoritățile locale să nu irosească resurse suplimentare pentru un nou scrutin.
Să nu uităm că pentru salvarea simbolului orașului nostru politicienii nu trebuie să aibă culoare politică. Primii primari aleși prin vot de constănțeni după Revoluție s-au luptat pentru ca orașul să-și recapete Cazinoul, prin procese care au durat ani de zile. Constanța are resurse uriașe care trebuie folosite în folosul constănțenilor. Domnilor consilieri, întoarceți ochii spre oraș! V-ați îngrijit de Mamaia, este timpul pentru Constanța!", au transmis reprezentanții ARD Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Somerul
19 noiembrie 2012
Cazino

Pai daca pe primul loc in interesul tuturor cetatenilor e sa aiba unde sa-si faca poza cand se plimba pe faleza,atunci lasa dracului alte prostii si hai sa le facem rapid pe plac astora de la ARD. Investitii generatoare de locuri de munca sau alte prostii de genul asta si asa slabe sperante,asa ca hai la barbut!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei