ARD solicită MAI să comunice numărul cetățenilor cu drept de vot

de Carmen MOCANU Marţi, 04 Decembrie 2012 944
ARD solicită Ministerului Administrației și Internelor să prezinte oficial numărul cetățenilor cu drept de vot pentru alegerile din 9 decembrie, a declarat Cristian Boureanu, vicepreședinte PDL și candidat al Alianței pentru un mandat de deputat într-un colegiu din județul Vaslui.
"Cerem MAI să comunice oficial numărul alegătorilor cu drept de vot pentru alegerile din 9 decembrie. Începând cu 3 iulie, timp de două luni, USL a mințit declanșând o criza politică și economică gravă, insistând ca numărul alegătorilor de pe listele electorale permanente trebuie scăzut cu câteva milioane. Pe lângă efectele grave asupra economiei, s-au cheltuit bani publici pentru un mini-recensământ fabricat pe picior. USL a abandonat tema recensământului din luna septembrie. Aceasta e dovada campaniei mincinoase cu care USL a intoxicat milioane de români", a afirmat Boureanu într-o conferință de presă.
Potrivit Agerpres, el a spus că "persoanele care sunt anchetate de Parchet pentru fraude la referendum sunt numite în poziții de președinți sau membri ai secțiilor de votare în diferite județe ale țării".
"Sondajele mincinoase promovate pe televiziunile de partid si de stat ale USL încearcă să pregătească și, ulterior, să legitimeze fraudarea alegerilor după schema folosită de USL la toate scrutinurile din ultimii patru ani, când au avut sondaje care au dat și erori de până în 10%", a mai declarat vicepreședintele PDL.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei