ATAC ÎN FRANȚA / Tăriceanu: Devine de neînțeles cum serviciile specializate se dovedesc ineficiente

de Carmen MOCANU Vineri, 15 Iulie 2016 132
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că devine din ce în ce mai de neînțeles cum serviciile specializate din țări cu multă experiență în domeniul luptei împotriva terorismului se dovedesc ineficiente în prevenirea și derularea crimelor împotriva civililor complet nevinovați, cum s-a întâmplat la Nisa.
"Primele mele gânduri se îndreaptă către victimele acestui atentat deosebit de sângeros și către familiile acestora, cărora le transmit condoleanțe și cărora le doresc să găsească puterea să depășească acest moment dureros. Mă văd nevoit totodată să constat cu multă îngrijorare că acest gen de tragedii tind să intre în cotidian, că imaginația criminală a acestor teroriști depășește orice limită și că de prea multă vreme comunicatele cancelariilor, oricât ar fi de sincere, nu pot repara ireparabilul. Devine din ce în ce mai de neînțeles cum serviciile specializate din țări cu multă experiență în domeniu se dovedesc ineficiente în prevenirea și derularea acestor crime împotriva civililor complet nevinovați", susține Tăriceanu, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.
Taguri

Comentează știrea

Europa e la pamant din cauza coruptiei, incompetentilor promovati pe bani, etc
15 iulie 2016
Serviciile: parca se ocupau cu numaratul prostituatelor lui Beerllukony

Serviciile specializate dorm, ca si in alte parti. Se ocupa de amantele politicienilor sau de afaceri pt ei. Si acolo probabil au Condrea multi pe care tb sa-i protejeze si sa-i apere, cu teroristii mai slabut, asta ar presupune sa fie profesionisti, iar ei.... vai de ei.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei