Boagiu: Venirea USL la guvernare, un furt de putere

de Alexandra BĂLAN Miercuri, 30 Mai 2012 402
Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, apreciază că venirea USL la guvernare este un furt de putere și destabilizează, din punct de vedere economic, România.
De asemenea, Boagiu a precizat, la B1 Tv, că PDL nu a renunțat la ideea depunerii unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta.
"N-am renunțat la depunerea moțiunii de cenzură, nici măcar nu a fost depusă, a fost doar ideea unui coleg de-al nostru. De la acest furt de putere asistăm la destabilizarea României. Ar fi cea mai mare greșeală să contribuim alături de Victor Ponta la destabilizarea României", a menționat pedelista.
Acesta a subliniat că partidul său s-a sacrificat politic pentru stabilitatea României iar, acum, USL distruge toată munca depusă de fostele guverne. "Ceea ce se întâmplă este alarmant, noi ne-am sacrificat politic timp de trei ani pentru acest obiectiv. Moțiunea de cenzură nu este acum un lucru oportun", a conchis Boagiu. 
Taguri

Comentează știrea

Fonduri UE
30 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

NRG Park
30 mai 2012
S-a deschis cel mai mare teren de paintball din Constanta, la Maritimo!

S-a deschis cel mai mare teren de paintball din Constanta - www.facebook.com/NRGPark sau www.nrg-park.com

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei