CABINETUL DĂNCILĂ / Cine este noul ministru propus al Ministerului de Interne

de Cuget Liber Vineri, 26 Ianuarie 2018 339
Senatorul PSD Carmen Daniela Dan este propunerea pentru funcția de ministru de Interne.
Carmen Daniela Dan s-a născut la 9 octombrie 1970, în București. În anul 1989, aceasta a absovit Liceul de filologie-istorie Zoia Kosmodemianskaia, București, iar în anul 2000 finaliza cursurile universitare ale Universității Ecologice București. În anul 2003 se înscrie la Academia de Studii Economice București, unde și-a luat diploma de masterat în Managementul Afacerilor Publice Europene.
În perioada 1990-1996 a activat ca secretar la Școala generală nr.3 Videle, după care a fost referent la Banca Agricolă din Videle, până în 2001. A activat ulterior la Raiffeisen, unde a ocupat job-ul de teller front office. În iulie 2002 a devenit consilier juridic al Consiliului Județean Teleorman, în cadrul Serviciului Juridic și Contencios, iar din 2010 a fost directorul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al județului Teleorman.

A fost subprefect al Județului Teleorman între 15 iunie 2012 și 13 martie 2014, ulterior fiind numită prefect al Județului Teleorman.
La alegerile din 11 decembrie a fost aleasă senator de Teleorman. În prezent, Carmen Daniela Dan este președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senat.

sursa: antena3.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei