Campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice s-a încheiat la Medgidia cu succes

de Carmen MOCANU Marţi, 02 Aprilie 2013 143
Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare ( RoRec) a desfășurat în perioada 28–31 martie 2013 o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice de la populația din Medgidia. Locuitorii au avut ocazia să se debaraseze de aparatele electrice și electrocasnice vechi sau defecte și au depus acest tip de deșeuri la punctele de colectare din localitate.
Punând la dispoziție un număr de telefon , reprezentanții Asociației RoRec au oferit cetățenilor posibilitatea preluării gratuit de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni. Fiecare deponent a primit cupoane valorice pentru aparatele electrice mari întregi ( combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe și vase, uscător de haine etc), iar pentru alte tipuri de aparate electrice predate, aceștia au primit taloane cu care au participat la tombola organizată , în data de 31 martie 2013, orele 17.00, la sediul Primăriei Municipiului Medgidia. Premiile au constat în : 2 x Fier de călcat, 1x Boiler electric, 2 x Mixer, 1 x Cuptor cu microunde. Câștigătorii tombolei care s-au putut bucura de premiile oferite au fost : Costache Emilia, Midișan Rebeca, Midișan Marian, Adim Xenia și Dobromir Mihai.
La inițiativa primarului, campania de colectare a deșeurilor va continua încheindu-se un parteneriat cu Asociația de Reciclare, stabilindu-se ziua colectării o sâmbătă pe lună, dată care va fi adusă la cunoștintă cetățenilor.  
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei