Ce ar face Klaus Iohannis dacă ar fi în situația lui Traian Băsescu

de Carmen MOCANU Duminică, 22 Iunie 2014 69
Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat că dacă s-ar afla în situația președintelui Traian Băsescu, referindu-se la fratele acestuia care a fost reținut pentru trafic de influență, ar demisiona, însă a subliniat că justiția trebuie lăsată "să explice".
El a spus că nu a crezut că șeful statului ar avea de ales între a se implica în justiție și a nu se implica.
"Nu am crezut că președintele țării mele are de ales între a se implica în justiție și în a nu se implica. Am rămas și eu surprins. Eu dacă aș fi în situația lui Traian Băsescu, mi-aș da demisia", a spus Iohannis.
Iohannis a mai adăugat că acuzațiile care vizează familia președintelui Traian Băsescu sunt atât de grave, încât politicienii ar trebui să iasă din discuție și să lase justiția să explice. 

Taguri

Comentează știrea

Petre Aur
23 iunie 2014
Demisia presedintelui

Si daca isi da demisia cui ii foloseste ?.Poporului in nici un caz ca nici uciderea lu Ceausescu nu a folosit poporului,nici uciderea lu Antonescu nu a folosit poprului nu neg vinovatia acestora dar trebuiau judecati. Asa si cu Basescu trebuie lasat sasi termine mandatul apoi justitia sasi spuna cuvintu.Dar nu sa se faca jocul unor ..............

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei