Prima inspecție în oraș Ce au descoperit Gigi Chiru și inspectorii din "Primăria Constănțenilor"

de Carmen MOCANU Joi, 26 Aprilie 2012 523
Inspectorii civici din "Primăria Constănțenilor" condusă de Christian Gigi Chiru au decis începerea unor verificări în ceea ce privește pregătirile deschiderii sezonului estival.Drept urmare, în cursul zilei de ieri, ei s-au deplasat în Zona Peninsulară și au întocmit un raport în ceea ce privește curățenia, starea drumurilor, prezența câinilor comunitari, monumentele istorice și culturale.După deplasarea în teren, inspectorii au constatat și au semnalat că pasarelele de coborâre spre plaja Modern sunt acoperite de resturi menajere, stâlpii de iluminat public sunt deteriorați și, în consecință, iluminatul pe timp de noapte nu funcționează.Totodată, au mai descoperit că grilajele de deasupra canalelor de evacuare a apei pluviale lipsesc cu desăvârșire, la fel cum se întâmplă și cu gardurile de protecție pe scările de coborâre, care, oricând pot deveni pericol pentru toți trecătorii.O altă deficiență a fost descoperită la pasarela de la restaurantul Palas care a devenit depozit de resturi menajere, iar gardul viu și copacii care sunt pe lângă pasarelă nu sunt toaletați.Inspectorii mai susțin că, în controlul lor au descoperit că nu există semne de circulație care să atenționeze că este "Drum înfundat" iar în zona pasarelelor există alunecare de teren și, oricând, se pot produce accidente.Așa cum era de așteptat, din peisaj nu lipsesc câinii comunitari care se plimbă nestingheriți în număr mare iar monumentele sunt vandalizate și neîngrijite.Primarul constănțenilor, Christian Gigi Chiru, a declarat că "în ultimii 12 ani nu s-a întâmplat nimic în această zonă pentru a îmbunătăți accesul și legătura dintre oraș și plaja Modern".În concluzie, s-a constatat că autoritățile locale nu s-au îngrijit deloc în ceea ce privește pasarelele de coborâre înspre plaja Modern, plaja constănțenilor, demonstrând lipsa de interes și de viziune în ceea ce privește salubritatea orașului. Drept urmare, pentru că autoritățile locale nu se implică în ceea ce privește înfrumusețarea orașului, inspectorii civici fac apel la constănțeni pentru a-i ajuta în acțiunile care privesc îngrijirea orașului și îi roagă să se adreseze "Primăriei Constănțenilor" care are sediul în Piața Ovidiu.
Taguri

Comentează știrea

mihai
26 aprilie 2012
ce tampiti sunteti

ce tampiti sunteti!!!

alma
26 aprilie 2012
si-o fi descoperit originile

L-am auzit vorbind aseara, la Realitatea TV Constanta. N-are asta fata de primar! Hai ma, suntem prosti sa sarim din lac in put? Nu gasim altul mai bun, numai vagabonzi si tigani si ospatari si drogati?

26 aprilie, 09:17. Stefan Ce nu stiti voi e ca Fasole are o ARMATA de sustinatori formata din PENSIONARI si CIORI intretinuti din BUGETUL PRIMRIEI,care ii asigura in permanenza scaunul primariei.In fiecare luna aceasta ARMATA se prezinta sa-si ridice "sa
26 aprilie 2012
26 aprilie, 09:17. Stefan Ce nu stiti voi e ca Fasole are o ARMATA de sustinatori formata din PENSIONARI si CIORI intretinuti din BUGETUL PRIMRIEI,care ii asigura in permanenza scaunul primariei.In fiecare luna aceasta ARMATA se prezinta sa-si ridice "sa

26 aprilie, 09:17. Stefan Ce nu stiti voi e ca Fasole are o ARMATA de sustinatori formata din PENSIONARI si CIORI intretinuti din BUGETUL PRIMRIEI,care ii asigura in permanenza scaunul primariei.In fiecare luna aceasta ARMATA se prezinta sa-si ridice "salariul" format din pui,ulei,zahar etc.O metoda colaudata de PSD care da roade........EI sant adevaratii vinovati de alegerea primarului impreuna cu cei care nu voteaza.DACA ziaristii s-ar implica mai mult in viata primarulu ar avea o groaza de surprize "penale" la adresa lui.

bok
26 aprilie 2012
jiji chiru primarul constantenilor??

jiji chiru primarul constantenilor???? De unde ati mai scos-o si pe asta?? pana una alta ospatarul e deocamdata candidat, si candidat va ramane, ca nu il voteaza nici dracu!!! Stim ca sunteti ziarul oficial pdl, dar nici sa-l laudati pe ospatar in halul asta!!!

eli
1 mai 2012
oamenilor cu cine votam?

nu avem ce putem face

eli
1 mai 2012
vot

cine e asta ghe dinu?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei