Ce le transmite primarul Florin Mitroi celor care cumpără terenuri la Valu lui Traian

de Carmen MOCANU Miercuri, 29 Mai 2013 607
Reprezentanții Primăriei Valu lui Traian anunță că, încă din anul 2008, se confruntă cu situații în care există cetățeni care cumpără loturi în extravilanul localității, amăgiți de vânzători că acestea vor fi trecute, pe viitor, în intravilan. "Primăria Valu lui Traian a emis din anul 2008 o atenționare către Camera Notarilor Publici Constanța pentru a avertiza notarii cu privire la aceste înșelăciuni. De asemenea, cadastriștilor le-a fost interzis să mai facă parcelări în extravilan", a transmis edilul Florin Mitroi. El a adăugat că, deși a tras un semnal de alarmă în această privință, în momentul de față încă mai există oameni de bună credință ce cumpără loturi în câmp fără să știe pe ce dau banii. 
Edilul din Valu lui Traian a menționat că vânzătorii fie le spun că sola respectivă a intrat în intravilan și este construibilă, fie le arată un lot de casă aflat la limită cu intravilanul, care nu corespunde însă cu cel trecut în acte. Pentru a evita astfel de situații, primarul Florin Mitroi anunță cumpărătorii de terenuri să se adreseze reprezentanților Primăriei înainte de a semna actele de cumpărare, apelând la numărul de telefon 0241.231.006 - interior 21. 
Taguri

Comentează știrea

vrajeala
29 mai 2013
Mitroi

Cred ca nu vrea sa stie ce parere au localnicii . Numai el are voie sa cumpere terenuri in Valu.

Miruna
29 mai 2013
preaiubitul si stimatul tovaras primar

fa-i dumneata statuie (Miercuri, 29 mai 2013, 1:03) the [utilizator] ca a lui Traian ... nud, bronzat si cu o fufà in brate ...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei