Ce spune consilierul Mihai Petre despre ședința de astăzi de la CJC

de Carmen MOCANU Miercuri, 28 Decembrie 2011 2901
Consilierii județeni PDL s-au abținut astăzi de la votul unicului proiect de hotărâre al ședinței de îndată a Consiliului Județean Constanța.
În condițiile unei convocări fulger, fără a avea timpul necesar pentru studiul documentației aferente, grupul PDL a contribuit la constituirea cvorumului de ședință necesar astfel încât fondurile alocate de Guvern să nu se piardă.
Grupul PDL nu a putut fi însă de acord cu direcționarea sumei de 11.205.463 lei (aproximativ 2.670.000 euro) către trei primării conduse de edili PSD: Siliștea, Lipnița și Ion Corvin.
"Este de remarcat că din această sumă, aproximativ 85% (9.500.000 lei – 2.270.000 euro) a fost repartizată către comuna Siliștea. De menționat este și faptul că pe parcursul anului trecut, aceeași localitate a primit de la Consiliul Județean suma de 7.423.993 lei (aproximativ 1.800.000 euro) pentru lucrări de infrastructură. Devine evident că alocările de fonduri din ultimii doi ani fac din Siliștea, perla comunelor din județul Constanța. Din păcate, și în cadrul ședinței de astăzi, am remarcat că în pofida faptului că Guvernul României nu a ținut cont de culoarea politică a președintelui și majorității din cadrul Consiliului Județean Constanța când a alocat suma de 11.205.463 lei, la nivelului județului Constanța majoritatea USL a politizat, din nou, repartizarea acestor fonduri", a declarat consilierul județean Mihai Petre.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei