Christian Gigi Chiru îi invită pe cei interesați de cultură la Casa de Cultură

de Carmen MOCANU Vineri, 25 Mai 2012 577
Candidatul APC pentru funcția de primar al orașului Constanța, Christian Gigi Chiru, își lansează, astăzi, programul intitulat Constanța - Capitală Culturală Europeană.
"Preocupat de viitorul orașului nostru, am decis să inițiez acest program, deoarece avem în Constanța o puternică structură multiculturală. Realizând acest proiect, vom beneficia de investiții de circa 250 de mi-lioane de euro de la Uniunea Europeană, cu care vom crea noi locuri de muncă, vom reabilita zona Peninsulară, monumentele, muzeele, parcurile și Portul Turistic. Prin acest proiect, vom revigora cultura locală pe toate planurile pentru că vor fi zeci de spectacole pe agenda culturală", a spus Chiru.
Cei care vor să susțină acest pro-iect sunt așteptați, astăzi, la Casa de Cultură din Constanța, la orele 12.00.
Taguri

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Daniel
25 mai 2012
Comentariu

Nu vreau sa mai deranjez persoane angajate patimas in campanie. Voi fi totusi mereu un critic al actiunilor lui Chiru si Palaz atunci cand este necesar. Personal doresc si eu schimbarea dar, nu ma imbat cu apa rece. Cunosc prin prisma meseriei pe care o am zeci chiar sute de pensionari care au fost la Primaria constantenilor cu acele tichete si care vor vota tot cu Mazare. Romanul este PARSIV. Si eu am avut bete in roate puse de Mazare. Poate spune cineva dintre cei care m-au injurat pe aici ca am scris vreodata VOTATI-L PE MAZARE? Am scris doar ca sunt convins ca tot el va iesi primar. Sunt deja jocuri de culise pentru a castiga iar primaria. Si stiu ce scriu. Pentru a scapa de Mazare este nevoie de mai mult decat Chiru sau Palaz. Este nevoie mai mult decat fraza de genul: "Votam Gigi Chiru pe 10 iunie!" ...etc. Este nevoie ca tineretul orasului si oamenii sa vada in contracandidatul lui Mazare cu adevarat O SPERANTA. UN OM, UN CONSTANTEAN, care sa aiba acele calitati care sa il faca ELIGIBIL. O zi minunata. Si nu uitati ca in viata trebuie aplicat dictonul latin: "SINE IRA ET STUDIO."

adriana
25 mai 2012
fara mazare la primarie

avem nevoie de astfel de proiecte,avem nevoie de locuri de munca, dle chiru va dorim mult succes pentru realizarea tuturor planurilor dvs.bafta la alegeri.

votant
25 mai 2012
iesiti la vot!

de acord cu tine, insa ce ar trebui sa facem? daca stam si asteptam la nesfarsit acea SPARANTA... La vot teoretic avem o sansa sa il dam jos pe Mazare, ar trebui sa o irosim? Sper ca pana pe 10 iunie oamenii vor intelege ca mazare asta nu-i vesnic si ca noi avem ceva de spus!

Răspuns la: Comentariu
Adăugat de : Daniel, 25 mai 2012
Nu vreau sa mai deranjez persoane angajate patimas in campanie. Voi fi totusi mereu un critic al actiunilor lui Chiru si Palaz atunci cand este...
Fanel
25 mai 2012
Christian Chiru

Christian Gigi Chiru chiar isi da interesul si gaseste de cuviinta sa foloseasca numai mijloace constructive. Luptam pentru o Constanta respectata!

anonim
25 mai 2012
BALADA mancarii de MAZĂRE

:) "BALADA mancarii de MAZĂRE Cine-i acest maimuțoi, Ce-a dat buzna peste noi? De ce se mai vrea primar, Acest derbedeu hoinar, Cu fața lui de țipar? E șef peste mafioți, Un drogat,știut de toți, E un vorbete banal, Un vierme intestinal, Ce s-a-ntins ca un buboi... Votați-l pe maimuțoi! Vrea să transforme hoteluri În elegante bordeluri, Și să numească patroană Pe mama lui,dolofană, Iar el, față de strigoi, Să adune bani,purcoi. Votați-l pe maimuțoi! Dragul meu pensionar, Trezește-te-acum ,măcar, Nu te lăsa umilit De un drogat necioplit, Care ,ca un vechi borfaș, Își bate joc de oraș! Cinstea ta,mă rog frumos, Stă-ntr-un pui piele și os? Dacă ,totuși,vreți să fiți La fel de batjocoriți Și să trăiți în noroi, Votați-l pe maimuțoi! Dragi constănțeni, hai la vot, Să îi dăm una în bot, Altfel gașca lui de hoți O să ne fure pe toți, Orașul , ca să-l salvăm , Cu tot neamul să votăm, Pe oricine doriți voi, Însă nu pe maimuțoi! " :)

iulia
25 mai 2012
chiru viitorul primar

ne bucuram ca cineva se gandeste la viitorul Constantei,multumim dle Chiru.

Daniel
25 mai 2012
Pentru Votant si nu numai...

Este bine ca aveti speranta. Este un lucru minunat. Dar ne regasim aici pe forum dupa 10 iunie si sincer astept sa vad reactiile de dupa infrngere. SI EU VREAU SCHIMBARE. SI EU AM SA VOTEZ CONTRA LUI MAZARE. DAR SIMT CA VA FI DEGEABA. MAZARE SI GASCA SUNT ATAT DE BINE ANCORATI DE PUTERE CU ATAT DE MULTE RAMIFICATII INCAT NU EXISTA SPERANTA SA FIE DAT JOS.

Mariana
25 mai 2012
Sanse

Important este ca daca votam pe Chiru sa avem si credinta ca va castiga. Prin atitudinea noastra increzatoare, vom atrage tot mai multi oameni care sa lupte pentru binele Constantei. Vrem schimbare? Atunci aceasta schimbare trebuie sa porneasca de la noi. Sa fim civilizati si harnici, sa muncim pentru buna-starea publica

Bogdan
25 mai 2012
s

Chiru merrita din toate punctele de vedere sa fie primar al Constantei!!

Monica
25 mai 2012
capitala europeana

Mai, sincer, nu cred ca va ajunge Constanta capitala europeana. Voi ati vazut Sibiul cand a fost el capitala culturala? Wow, pai era si inca este super. Insa: nu strica sa avem o viziune, sa punctam undeva sus, asa muncind la dezvoltarea orasului. Ne dorim un primar care sa lupte impreuna cu noi, caruia sa-i pese de oras. Ne place de domnul Chiru

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei