Codrin Ștefănescu, de la PSD: Voi propune revocarea din funcție a ministrului Justiției

de Cuget Liber Marţi, 26 Septembrie 2017 153
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, ieri, că va solicita, vineri, în Comitetul Executiv Național al partidului, revocarea din funcție a ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Codrin Ștefănescu s-a arătat nemulțumit de lipsa de reacție a ministrului Justiției față de "abuzurile Direcției Naționale Anticorupție", declarând că va cere revocarea lui Tudorel Toader în ședința CExN, programată a avea loc la Sucevița.

"Nu o să pot propune, de exemplu, aici, la BPN, dar la CEx-ul de săptămâna aceasta, de la sfârșit, de la Sucevița, cu siguranță eu voi propune revocarea ministrului. Am spus-o clar. Este prea de tot ce se întâmplă și avem un ministru care nu intervine cu nimic din punct de vedere legal", a afirmat Ștefănescu.

De asemenea, în opinia sa, Tudorel Toader ar fi trebuit să îl revoce de mai mult timp din funcție și pe procurorul general Augustin Lazăr.

Secretarul general adjunct al PSD și-a exprimat însă susținerea față de vicepremierul Sevil Shhaideh și ministrul Rovana Plumb.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei