Comisia Europeană: Procedura de reinstituire a președintelui Băsescu trebuie respectată

de Cuget Liber Marţi, 21 August 2012 189
Comisia Europeană a luat notă de decizia Curții Constituționale, care a stabilit că referendumul din 29 este invalidat, și așteaptă ca toți actorii politici să respecte această decizie, scrie Realitatea.net.
Decizia Curții Constituționale a atras reacția CE. Comisia Europeană a precizat că așteaptă ca autoritățile din România să respecte statul de drept și deciziile Curții. De asemenea, executivul UE a transmis printr-un comunicat că forțele politice din România trebuie să respecte valorile europene și să acționeze constructiv, în interesul României. Totodată, Comisia Europeană va monitoriza în continuare situația, iar un nou raport în cadrul MCV va fi adoptat până la sfârșitul anului, mai precizează Realitatea.net.
Citește mai mult...
Taguri

Comentează știrea

POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN
21 august 2012
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN, NU TRAIAN BASESCU !!!

As dori sa subliniez importanta tarilor in curs de dezvoltare, situatia e destul de grava. Mai mult de 4 miliarde de oameni lucreaza in saracie si pentru acest deceniu...dragi conpatrioti.,,situatia lor a continuat...sa se inrautateasca..In timp ce tarile bogate..un mic grup de bogati..au adunat 10 si 10 de miliarde de dolari...din tarile...in curs de dezvoltare !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN PD-L CREDE ALTFEL BASESCULE DEMISIA DE ONOARE POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN BASESCULE DEMISIA DE ONOARE

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei