Conducerea UNPR Constanța nu s-a văzut la față cu liderii PSD

de Alexandra BĂLAN Vineri, 21 Septembrie 2012 259
Președintele Organizației Județene a UNPR, George Lipoveanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că încă nu s-a întâlnit cu liderii PSD din Constanța pentru a discuta și a purta o eventuală negociere cu privire la cele nouă colegii obținute de ASD în județul nostru.

Întrebat dacă UNPR va avea dreptul la un colegiu în contextul alianței cu PSD, Lipoveanu a replicat: "Încă nu ne-am întâlnit cu cei de la PSD, dar cu siguranță vom purta o discuție. La întrevederea din Delta Dunării și la negocierile propriu-zise a participat Gabriel Oprea, nu am avut o reprezentare prea mare. Până pe 15 octombrie, orice am spune este o pură speculație. Abia atunci vom ști cine și pentru ce anume candidează". 

Taguri

Comentează știrea

generalisimul oprea
21 septembrie 2012
pretul tradarii

Daca n-ar fi asa de bronzat din nastere,ar trebui sa i se vada roseata rusinii pentru ceea ce a facut UNPR prin tradarea josnica a partidului care a adus-o la guvernare. UNPR s-a dovedit o grupare de sabotori politici inflltrati de PSD in coalitia PDL care a platit scump acceptarea in alianta a acestei formatiuni de declasati in frunte cu generalii de carton Oprea si Ontanu.Pana la urma,in politica romaneasca,rolul hotarator il vor avea gruparile politice formate din traseisti la care putem adauga si UDMR.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei