Consilierii județeni, convocați la ședință

de Carmen MOCANU Joi, 27 Noiembrie 2014 130
Consilierii județeni se reunesc, miercuri, 3 decembrie, de la ora 12.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța, în cadrul ședinței ordinare a lunii decembrie. Pe ordinea de zi se află 20 de proiecte de hotărâre.
Astfel, ei vor lua în discuție modificarea HCJC nr.199/03.10.2014 privind încetarea dreptului de administrare al Fundației "Fantasio" Constanta asupra imobilului "Pavilion Expozițional Constanța", proprietate publică a județului Constanța. Un alt proiect care urmează să fie votat face referire la aprobarea caietului de obiective pentru Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Totodată, aleșii județeni vor aproba rectificarea mai multor bugete ale unor instituții care se află în subordinea CJC.
De asemenea, ei vor vota proiectul ce privește modificarea HCJC nr.243/29.10.2014 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2014 pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. Pe de altă parte, va fi luat în discuție și un proiect așteptat de primarii din județul Constanța. Mai exact, este vorba despre cel care vizează repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din TVA pe anul 2014 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru proiecte de infrastructură. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei