Cu cine va face echipă Florin Mitroi la CJC. Iată care sunt noii aleşi

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 14 Iunie 2024 11715
Noul preşedinte ales al Consiliului Judeţean Constanţa, Florin Mitroi, a aflat joi cu cine va trebui să lucreze din toamnă pentru proiectele care vor duce la dezvoltarea judeţului Constanţa în mandatul 2024-2028.
Consiliul Judeţean Constanţa este alcătuit din 36 de persoane. Potrivit rezultatelor finale, cele mai multe mandate le deţine PNL, cu un număr de 15 consilieri. Pe locul al doilea se situează PSD cu 10 consilieri, urmatorii fiind cei de la AUR cu 6 consilieri şi apoi ADU cu 5 consilieri.

PNL

Picu Ioan
Filipescu Răzvan
Pintilie Alexandru
Mustafa Adnan
Butnaru Mihai
Topolog Gianina
Constantinescu Dana
Ciobanu Cristina
Gheorghe Andreea
Gima Stelian
Bucovală Enache
Popa Liviu
Guteanu Stere
Grăniceru Alexandru
Gurgu Andrei

PSD

Bucur Ionel
Ivaşcu Marinela
Buşu Stere
Pîndichi Cornelia
Niţă George
Stan Daniela
Surdu Marian
Learciu Daniel
Malciu Ana-Maria
Stamate Marius

AUR

Murad Mohammad
Mateescu Sorin
Saioc Maria
Vlahu Nicolae
Hristu Cosmin
Istrate Iulian

ADU
Lazăr Gilda (USR)
Mirea Cristian (USR)
Babă Theodor (Forţa Dreptei)
Palaz Claudiu (PMP)
Enciu Petre (USR)

Reamintim că după centralizarea voturilor, Florin Mitroi (PNL) a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Constanța cu 37,7%, la o diferență de 13 procente față de Cătălin Grasa (PSD), care a obținut 24,54% dintre voturi. Pe locul trei se află Mohammad Murad (AUR), cu 14,72%. Concret, Florin Mitroi a obținut 110.862 de voturi, iar Grasa 72.193, fiind o diferență de peste 37.000 de voturi.
În ceea ce privește consilierii județeni, PNL a obținut 36,22%, iar PSD 24,22 %, pe locul 3 e AUR, care a obținut 15,98 %, ADU-12,68%, SOS-4,5%.

Taguri

Comentează știrea

Vasile
13 iunie

Cum se aleg consilieri? Dimineața erau alte nume acum după amiaza au apărut alții Nu ne vom vindeca niciodată!!! Ce faci d-le Simion? Dormi?

Vasile
13 iunie

Cum se aleg consilieri? Dimineața erau alte nume acum după amiaza au apărut alții Nu ne vom vindeca niciodată!!! Ce faci d-le Simion? Dormi?

teo
13 iunie

Florin Mitroi este cea mai buna alegere. Constantenii au stiut ce sa aleaga. Liberalii chiar fac treaba pe unde sint pusi.

Cucu
14 iunie

Si uite asa a ajuns Surdu consilier la CJ Constanta, sa vedem ce mai invarte si pe aici ,ca la Navodari sa imbogatit...si a scapat si de puscarie ! Alunecos ca un sarpe...intrebarea este cat o sa i mai mearga?

Deshteptatorul
14 iunie

Avem așteptări mari din partea d-lui Mitroi și sperăm ca și consilierii să tragă la aceeași barcă spre binele Constanței ! În ultimii 2000 de ani ne-am obișnuit să ne punem contre unii la alții și ne mirăm că suntem unde suntem ! Succes d-le Mitroi ! Nu ne dezamăgiți !

Alecu
14 iunie

Sunteți cu toții niște idioți, niște șarlatani și hoți, toți o apa si-un pământ.

Anghel.O.
15 iunie

Domnule Mițoi, va apreciez mult! Sunteti foarte gospodar, CONSTANTA INCA ARE NEVOIE DE MULTE IMBUNATATIRI, CA ORAS LA MALUL MARII!

Anghel.O.
15 iunie

Domnule Mițoi, va apreciez mult! Sunteti foarte gospodar, CONSTANTA INCA ARE NEVOIE DE MULTE IMBUNATATIRI, CA ORAS LA MALUL MARII!

Ecațrina
15 iunie

Hristos sa Inaltat! Sa binecuvinteze Dumnezeu mintea si intelepciune conducatorior Tari, oraselor si satelor, sa fi-e pentruTara, Romani, si pentru tot omul de rind, aveti in fruntea Judetului un om gospodar care afacut comunaValul Traian ca un oras, acum sa duca tot Judetul cu asa vrednicie ca la Valul Traian si la ce-i din jur,,,, felicitari d-nle Mitroi????

Catrina
15 iunie

Doamne ajuta! Ne-am bucurat pt d-nl Miroi om gospodar si bun administrator, nu trebuie multe facultati sa fii gospodar si sa fii pentru aproapele tau? Trebuie sa sti si sa fii pentru toata lumea sa sti sa gospodaresti, sa inmultesti talanti sa ramina ceva in urma, de bine lumea sa te pomeneasca ca a ramas ceva? Toti suntem trecatori in viata, dar sa ramina ceva pt copiii nostri si urmasi, urmasilor nostri, ca niste eroi ai Tari! Va uram bun venit, sa fi-ti sanatos cu toata echipa, sa ajutati si pe ce-i mai neputinciosi, din jurul Valului Traian, Murfatlarul in primul rind, macar sa fi-e cu cite si-a propus, si Poarta Alba ca sunt vecini dv, care cu totii v-am sustinut, ca este vizibil ce ati facut din Valul Traian dv, si d-na primar de la Cumpana, ati fost gospodari pt tot omul, nu culoarea politica, ci sa faceti ceva pentru cocetateni dv! Felicitari d-nle Mitroi sa fiti uternic mereu sa va felicitam si sa ne bucuram cu un asa vecin alaturat Valului Traian, sanatate si putere, si toti sa traga la caruta dv, sa nu rupa haturele! Tineti bine! Amin! Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti cu suflet si cu ginduri curate, sanatate si putere de munca! Sa auzim nu mai de bine, ajutatil si pe d-nl Cojocarul sa poata duce la bun sfirsit toate proiectele sa arate si Murfatlarul frumos, ca are un renume vechi de podgloriile stramosesti, si turistice! Amin! Asa sa va binecuvinteze Dumnezeu!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei