"De trei mandate Mazăre doarme liniștit la Rio. Trebuie schimbat"

de Alexandra BĂLAN Luni, 07 Mai 2012 1170
Președintele PRM, Radu Comănici, a declarat pentru Cuget Liber că organizația pe care o conduce are ca scop principal atragerea tuturor constănțenilor sătui de monopolul Mazăre-Constantinescu și de delăsarea actualului primar al municipiului față de necesitățile oamenilor. Comănici a specificat faptul că oferta PRM în ceea ce privește candidatul la Primăria Constanța, psihologul Cristina Dincu, reprezintă "o nouă mentalitate și o nouă viziune asupra administrației locale, menită să spargă tiparul cu care ne-a obișnuit edilul pesedist".
"Candidata noastră la Primăria Constanța este un altfel de candidat față de cei cu care s-au obișnuit locuitorii municipiului. În primul rând consider că ea are puterea de a înlătura monopolul Mazăre-Constantinescu și de a înlătura tiparul administrativ cu care aceștia ne-au obișnuit. Această modalitate de a conduce nu mai dă roade. De altfel, nici nu cred că a dat vreodată pentru că Mazăre a făcut ceva pentru locuitori la începutul primului său mandat, după care a dormit liniștit pe la Rio și Madagascar. Așa ceva nu se mai poate. Trebuie schimbat odată pentru totdeauna. Din punctul nostru de vedere trebuie înlocuit cu o femeie. Candidata noastră are o altă viziune, un alt mod de gândire și un alt tip de abordare. Experien-țele politice de până acum ne-au demonstrat că femeile sunt mai greu coruptibile decât bărbații, iar disponibilitatea lor de a munci în interesul cetățenilor este mult mai mare. Acestea sunt doar o parte dintre calitățile pe care Cristina Dincu le are. Sperăm că locuitorii Constanței vor înțelege acest aspect, vor dori să nu se mai lase subjugați de conducerea PSD și vor alege schimbarea", a explicat Comănici.
Cel mai probabil, platforma candidatei PRM Cristina Dincu va fi lansată în cursul săptămânii viitoare. Totuși, Dincu a ținut să amintească unul dintre obiectivele sale: "Avem în vedere mai multe proiecte. Vă pot da un exemplu concret. Știți că mamele își primesc indemnizațiile de creștere a copiilor abia după trei luni de la naștere, vrem să reducem acest timp la maxim 10 zile. Nu toate mamele au o situație materială foarte bună, iar banii aceștia sunt foarte necesari, în special femeilor care își cresc singure copiii. Acesta e doar un exemplu, dar vom aveam inițiative care vizează toți constănțenii, nu doar anumite categorii sociale, cum procedează actuala conducere a administrației locale". 
Taguri

Comentează știrea

Miruna
7 mai 2012
lol....sustin promovarea femeilor dar nu de la prm

oricum..nicio sansa ,mascariciul va fi reales

Raluka
11 mai 2012
CHIRU PRIMAR

ii ajunge cat a stat si s-a distrat fara sa faca nimic pentru constanteni,e timpul sa l schimbam,Constanta merita mai mult,Votati Chiru

Mihaela M.
14 mai 2012
Cristina Dincu, candidat pentru Primaria Municipiului Constanta

Ce surpriza sa o vad pe Cristina candidand pentru Primaria Municipiului Constanta! Cristina este o persoana, mama si femeie minunata. Am avut deosebita placere si norocul sa o cunosc pe Cristina cu 8 ani in urma. Am incredere in Cristina si sper ca si oamenii Constantei sa faca la fel. Cristina este cum am spune in engleza "People’s person" - " Un om pentru oameni" . Daca tinerele familii vor un viitor mai bun pentru copii lor, atunci, Cristina este persoana care merita sa fie la Primaria Municipiului Constantei, Votati pentru Cristina! :* :* :* :*

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei